دانشمندان معتقدند؛ نوشیدن آب سیب نسبت به خوردن خود سیب در حفظ سلامتی موثرتراست.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) از خوزستان، محققان دریافتند که مواد شیمیایی موجود در عصاره سیب فرد را در برابر سکته، بیماریهای قلبی و سرطان مصون میکند. /font>>/>
به گفته محققان، عصاره سیب مملو از آنتی اکسیدانتهایی به نام فنولیکس است. /font>>/>
دانشمندان نمونههایی از خون و ادرار داوطلبان را آزمایش کردند تا دریابند که آیا نوشیدن عصاره سیب فنولیکس را به بدن منتقل میکند یا نه. /font>>/>
فنولیکس نقش مهمی در طعم و رنگ دهی به عصاره سیب دارد ولی محققان در مورد مزایای عمده سلامت بخشی آن تردید دارند. /font>>/>
دکتر سرنا مارکس، مسؤول این پروژه تحقیقاتی، گفت: مطالعات پیشین حاکی از وجود ارتباطی بین فنولیکس و مصونیت در برابر چند بیماری عمده بود. به همین دلیل ما سعی میکنیم از چگونگی جذب فنولیکس در رژیم غذایی خود اطلاعاتی کسب کنیم. /font>>/>
وی افزود: ما میدانیم سیب غنی از فنولیکس است و پژوهشهای ما نشان داد که عصاره سیب نسبت به خود سیب محتویات فنولیکس غنیتری دارد. /font>>/>