حتما شما نیز تاکنون چای دارچین میل و یا برای طعمدار کردن حلیم خود از این ماده استفاده کردهاید/b>>/>
میدانید که مخلوط دارچین با ماست بسیار خوشمزه و مغذی است؟
دارچین پوست گروهی از درختان میباشد که در تمام نقاط دنیا یافت میشود و اکثرا از این ماده به عنوان چاشنی و طعمدهنده استفاده میشود.
از نظر طب سنتی ایران دارچین گرم است.
آیا میدانید که؟!
یک قاشق چایخوری دارچین حاوی 28 گرم آهن، یک گرم فیبر و یکدوم گرم کربوهیدرات و مقدار زیادی ویتامین C میباشد.
کاربردهای پزشکی و درمانی دارچین:
1ـ اطبای قدیم از دارچین برای درمان اختلالات گوارشی از قبیل سوءهاضمه، نفخ معده، درد شکم و اسهال استفاده میکردهاند.
2ـ امروزه مشخص شده که دارچین غیر از درمان اختلالات گوارشی، آرامبخش نیز هست و برای جلوگیری از عصبانیت و رفتارهای ناخوشایند بسیار مفید است.
3ـ برای رفع گرفتگی بینی میتوان دارچین استشمام کرد.
4ـ یکی دیگر از فواید دارچین که پخش کلسترول خون میباشد و افزایش کلسترول خوب بدن یا همان HDL که همین امر موجب کاهش ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی میباشد.
× دیابتیها روزانه نصف قاشق چایخوری دارچین مصرف کنند تا هم قند خونشان کنترل شود و هم عدم تحقق گلوکز در آنها بهبود یابد.
خطرات استفاده بیش از حد دارچین:
التهاب پوست، زخم و ترک گوشه دهان و سوزش معده.
به دلیل اینکه دارچین از لخته شدن خون جلوگیری میکند مصرف همزمان آن با داروهای رقیق کننده خون (مانند آسپرین) مشکلساز میشود.
این نکته را به خاطر بسپارید که استفاده از دارچین موجب آلرژی نمیشود و افرادی که دچار آلرژی هستند بدون هیچ نگرانی از این ماده مفید استفاده کنند.